Waarom heb je een achterbumperbeschermer

Heerlijk de zomer, tijd voor vakantie! Op naar Schiphol met de auto om het vliegtuig te pakken naar Spanje.

Je hebt je koffer ingepakt en gooit eerst die van je vrouw achterin, om vervolgens met je eigen koffer die je ook achterin wilt gooien, raak je toch nog net de bumper tijdens het wat te enthousiast achterin gooien van je koffer.

Ai, net geraakt? Toch iets meer dan net, een diepe lange kras is zichtbaar op je achterbumper. Ineens heb je niet zo veel zin meer in je vakantie. Je bent nu meer bezig met hoe je dit ongedaan kan maken. Dit gun je natuurlijk niemand, maar er is een manier waarop je dit kunt voorkomen; de “Achterbumperbeschermer”. Deze strip zorgt ervoor dat je zonder gevaar voor krassen van alles achterin kunt leggen. Of je nu op vakantie gaat met je koffers, of tijdens de verbouwing van je droomhuis je de perfecte tegeltjes voor je badkamer hebt gevonden. Zonder bang te hoeven zijn voor beschadigingen kun je alles achterin leggen.

 

Universeel of op maat gemaakt?

Natuurlijk zijn er voor specifieke automerken en typen auto’s op maat gemaakte bumperbescherming, maar je kunt natuurlijk ook een universele achterbumperbeschermer nemen en deze voor jouw auto passend maken.

Tip: Roestvrijstaal achterbumperbeschermer GOEDKOOP

Natuurlijk zijn metalen achterbumperbeschermers niet zomaar op maat te maken, dus moet je dan vooral denken aan de rubberen achterbumper bescherming. Deze is supersnel en gemakkelijk te installeren. Hoe je de achterbumperbeschermer installeert hangt er natuurlijk vanaf welke soort je wilt installeren. Soms zal je gebruik moeten maken van de bevestigingsmiddelen die meegeleverd worden in de vorm van boutjes en moertjes.

Vaak is het echter zo dat je strips eenvoudigweg met de dubbelzijdige tape vastgeplakt kunnen worden. Dan is het slechts een kwestie van goed schoonmaken en vastplakken.

Check ook: stijlvolle bodykits goedkoop online

 

Welke look wil ik hebben?

Niet alleen heeft een achterbumperbeschermer de praktische functie van het beschermen tegen krassen, ook kan de juiste achterbumperbeschermer je auto stijlvoller maken. Je hebt keuze uit Carbon look, kunststof look, RVS look, en een verchroomde look.

Natuurlijk kun je ook altijd voor de meest praktische optie gaan, een transparante beschermingsfolie niet heel opvallend maar wel zeer beschermend tegen krassen.